Hondenbegeleiding Mazzel

Tarieven

Groepslessen: Over het algemeen bestaan de cursussen uit 8 lessen. Ik werk in kleine groepjes, maximaal 4 cursisten met 1 instructeur. Een cursus van 8 lessen kost 100 euro. De Fun- en spelcursus kost 105 euro voor 6 lessen en hier zijn maximaal 6 deelnemers.

 
Bij privéles voor probleemgedrag hanteer ik een standaard werkwijze. Ik kom de eerste keer bij jullie thuis voor een intakegesprek. Zo kan ik de hond observeren in zijn of haar eigen omgeving. We nemen samen een uitgebreide vragenlijst door en proberen zo de oorzaak van het probleemgedrag te vinden. Vervolgens maak ik, samen met jullie, een plan van aanpak en zo nodig een vervolgafspraak. Hou er rekening mee dat de intake zeker 1 uur in beslag neemt. De kosten hiervoor bedragen 50 euro per uur exclusief reiskosten van 0.25 euro per kilometer.
 
 
Wil je gewoon privé trainen (gedrag en gehoorzaamheid of balans en coördinatie) met je (pup, puber of volwassen) hond omdat je liever niet in een groep traint of omdat je bijvoorbeeld een wisselend werkrooster hebt? Dan is een intakegesprek niet nodig en betaal je 40 euro per uur. Het is in overleg mogelijk om langer of korter te trainen.
 
Heb je met je hond ergens anders al cursussen gevolgd en wil je bij ons meedoen in een groepsles? Dan plan ik eerst een privéles in om te zien wat jullie allemaal al hebben geleerd. Zo kan ik het beste zien in welke cursus jullie kunnen instromen en vaak al wat oefeningen meegeven om thuis mee aan de slag te gaan. Eventueel met behulp van filmpjes. Hou er rekening mee dat deze intake zo'n 30 tot 45 minuten duurt. De kosten hiervoor zijn 40 euro per uur.
 
Therapiehondbezoek. Afhankelijk van de hulpvraag zijn de kosten tussen de 40 en 50 euro per bezoek, exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.
 
Reiskosten bedragen 0.25 euro per kilometer.