Hondenbegeleiding Mazzel

Tarieven

 

Groepslessen: Over het algemeen bestaan de cursussen uit 8 lessen. We werken in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten met vaak 2 instructeurs. Een cursus van 8 lessen kost 100 euro.
De Fun- en spelcursus kost 105 euro voor 6 lessen.
 
 
Voorafgaand aan een privéles neem ik altijd eerst een intakegesprek af. Het liefst in de eigen omgeving van de hond. Tijdens dit gesprek kan ik de hond zien, een uitgebreide vragenlijst met je doornemen en alvast wat oefeningen geven om thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast bespreken we een plan van aanpak. Privélessen zelf kosten 40 euro per uur. Het is in overleg mogelijk om langer of korter te trainen. Hou er rekening mee dat de intake zeker 1 uur in beslag neemt. Wil je gewoon privé trainen met je (pup of puber) hond omdat je liever niet in een groep traint of omdat je bijvoorbeeld een wisselend werkrooster hebt? Dan is een intakegesprek niet nodig.

Privélessen voor probleemgedrag kosten 70 euro per uur. We komen dan met 2 personen, dit is een samenwerking tussen Mazzelhonden en Hondentrainster Chantal. Denk bij probleemgedrag aan uitvalgedrag, angstige honden, opspringen, verlatingsangst, trekken aan de lijn etcetera. Sowieso zien 2 meer dan 1 en daarnaast kunnen we op deze manier zo nodig onze eigen honden inzetten zonder het invloed heeft op de aandacht voor jou en je hond. We hebben zowel reuen als teven en kleine en grote honden, elk met hun eigen karakter en elk in verschillende situaties inzetbaar. Bij de intake waarin we een uitgebreide vragenlijst doornemen en de oorzaak van het probleemgedrag bespreken komen we altijd bij je thuis. Zo kunnen we de hond observeren in zijn of haar eigen omgeving. Vervolgens maken we, samen met jullie, een plan van aanpak. Hou er rekening mee dat de intake zeker 1 uur in beslag neemt. 
 
Tharapiehondbezoek. Afhankelijk van de hulpvraag zijn de kosten tussen de 40 en 50 euro per bezoek, exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.
 
 
Reiskosten bedragen 25 cent per kilometer.