Hondenbegeleiding Mazzel

In de afgelopen jaren zijn er veel honden aangeschaft. Honden waarmee er helaas niet of nauwelijks getraind kon worden op hondenscholen omdat ook deze verplicht moesten sluiten. Gelukkig mogen er nu weer groepslessen gegeven worden, maar er is ook veel vraag naar privéles. 1 op 1, met veel aandacht voor je hond. Of het nou gaat om socialisatie (ik heb 3 honden die daar voor ingezet kunnen worden), de basisoefeningen zoals wandelen zonder trekken, zit, af, hier, of gewoon om lekker met je hond bezig te zijn, het is allemaal mogelijk bij Mazzelhonden. Het kan bij mij thuis in Schildwolde, omheind en betegeld, en een klein gedeelte overdekt, of op locatie bijvoorbeeld bij je thuis. Privélessen zelf kosten 40 euro per uur. Het is in overleg mogelijk om langer of korter te trainen. 

Bij privéles voor probleemgedrag komen we met 2 personen (hierbij werkt Mazzelhonden samen met Hondentrainster Chantal. Een weloverwogen keuze waarbij beide bedrijven, met dezelfde werkwijze, 1 front vormen). Denk hierbij aan uitvalgedrag, angstige honden, opspringen, verlatingsangst, trekken aan de lijn etcetera. Sowieso zien 2 meer dan 1 en daarnaast kunnen we op deze manier zo nodig onze eigen honden inzetten en ook aandacht voor jou en je hond houden. We hebben zowel reuen als teven en kleine en grote honden, elk met hun eigen karakter en elk in verschillende situaties inzetbaar. Bij de intake waarin we een uitgebreide vragenlijst doornemen en de oorzaak van het probleemgedrag bespreken komen we altijd bij je thuis. Zo kunnen we de hond observeren in zijn of haar eigen omgeving. Vervolgens maken we, samen met jullie, een plan van aanpak. Hou er rekening mee dat de intake zeker 1 uur in beslag neemt.

Heb je met je hond ergens anders al cursussen gevolgd? Dan plannen we eerst een privéles in om te zien wat jullie allemaal al hebben geleerd. Zo kunnen we het beste zien in welke cursus jullie kunnen instromen en vaak al wat oefeningen meegeven om thuis mee aan de slag te gaan. Eventueel met behulp van filmpjes. Hou er rekening mee dat deze intake zo'n 30 tot 45 minuten duurt.

De tarieven die wij hanteren zijn 70 euro per uur exclusief reiskosten à 0.25 euro per kilometer.cenm2.jpg