Hondenbegeleiding Mazzel

privélessen

Voor de groepslessen en de (meeste) privélessen werkt Mazzelhonden samen met Hondentrainster Chantal. Een weloverwogen keuze waarbij beide bedrijven, met dezelfde werkwijze, 1 front vormen.

Ook voor privéles komen we vaak met 2 personen. Zeker bij probleemgedrag. Denk hierbij aan uitvalgedrag, angstige honden, opspringen, verlatingsangst, trekken aan de lijn etcetera. Sowieso zien 2 meer dan 1  en daarnaast kunnen we op deze manier zo nodig onze eigen honden inzetten en ook aandacht voor jou en je hond houden. We hebben zowel reuen als teven en kleine en grote honden, elk met hun eigen karakter en elk in verschillende situaties inzetbaar. Bij de intake waarin we een uitgebreide vragenlijst doornemen en de oorzaak van het probleemgedrag bespreken komen we altijd bij je thuis. Zo kunnen we de hond observeren in zijn of haar eigen omgeving. Vervolgens maken we, samen met jou of jullie, een plan van aanpak. Hou er rekening mee dat de intake zeker 1 uur in beslag neemt.

Heb je met je hond ergens anders al cursussen gevolgd? Dan plannen we eerst een privéles in om te zien wat jullie allemaal al hebben geleerd. Zo kunnen we het beste zien in welke cursus jullie kunnen instromen en vaak al wat oefeningen meegeven om thuis mee aan de slag te gaan. Eventueel met behulp van filmpjes. Hou er rekening mee dat deze intake zo'n 30 tot 45 minuten duurt.

De tarieven die wij hanteren zijn 70 euro per uur exclusief reiskosten á 0.25 euro per kilometer.